1­. Kor_3:10-15

Sf38:
10. Sen Jumalan armon mukaan, joka on minulle annettu, minä olen taitavan rakentajan tavoin pannut perustuksen, ja toinen sille rakentaa, mutta katsokoon kukin, kuinka hän sille rakentaa.
11. Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus.
12. Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista,
13. niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka tulessa ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on.
14. Jos jonkun tekemä rakennus kestää, on hän saava palkan;
15. mutta jos jonkun tekemä palaa, joutuu hän vahinkoon; mutta hän itse on pelastuva, kuitenkin ikään kuin tulen läpi.

1. Joh_3:2

Sf38:
Rakkaani, nyt me olemme Jumalan lapsia, eikä ole vielä käynyt ilmi, mitä meistä tulee. Me tiedämme tulevamme hänen kaltaisikseen, kun hän ilmestyy, sillä me saamme nähdä hänet sellaisena, kuin hän on.
CLV:
Beloved, now are we children of God, and it was not as yet manifested awhat we shall be. We are °aware that, if He should be |manifested, we shall be like Him, tfor we shall |see~ Him according as He is.

1. Joh_5:19

Sf38:
Me tiedämme olevamme Jumalasta, mutta koko maailma on Pahan vallassa.
CLV:
We are °aware that we are o of •God, and the whole world is lying~ in the wicked one.

1. Kor_1:12

Sf38:
Tarkoitan sitä, että yksi teistä sanoo: ”Minä olen Paavalin puolta”, toinen: ”Minä Apolloksen”, joku taas: ”Minä Keefaan”, joku vielä: ”Minä Kristuksen”. Onko Kristus jaettu?

1. Kor_10:11

Sf38:
Tämä, mikä tapahtui heille, on esikuvallista ja on kirjoitettu varoitukseksi meille, joille maailmanaikojen loppukausi on tullut.

CLV:
Now all =this befalls tthem typically. Yet it was written tdfor our admonition, ioto whom the consummations of the eons have attained.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Ota yhteyttä