Itsestäni

 

Hei, nimeni on Hannu Haaranen, tervetuloa sivustolleni!

Uskon siihen, että meidän ihmisten erilaisuus on enemmän voimavara kuin sen puutetta. Niinkuin joku viisas on aikoinaan todennut, että “Elä vaan omaa elämääsi, sillä kaikki muut paikat on jo varattu”. Tykkään tutustua monenlaisiin juttuihin, koska ajattelen, että jokaisesta asiasta ja harrastuksesta voi oppia uutta ja avartaa omaa ajatusmaailmaansa.

Uskon myös siihen, että tietämättömyys, väärinkäsitykset ja ennakkoluulot rakentavat usein meissä asenteita ja saavat meidät arvioimaan toisia tavalla, jota itsekin myöhemmin joudumme harmittelemaan.

Uskon ennen kaikkea siihen että kaikkivaltiaan Jumalan rakkauden tunteminen ja Kristuksen hankkiman pelastustyön osallisuus tulee lopulta kaikkien ihmisten osaksi. Uskon siihen, että Jumala on ihmisen puolella. Tämä käsitys ei perustu yleisiin mielipiteisiin, tai erilaisiin teologisiin tulkintolinjoihin, vaan siihen, että Jumala on näin sen ilmoittanut Kirjoituksissa, raamatussa, joista tämä suuri viesti on kaivettavissa esiin esim. Konkordanttisen käännösmenetelmän ja siihen liittyvän kirjallisuuden avulla. Tavanomaisten raamatunkäännösten kautta tähän suureen asiaan on myös mahdollista – vaikkakin vaikeampaa – päästä käsiksi.

Harrastan toki muutakin kuin alkukieleen porautuvaa sanan tutkiskelua. Shakki on ollut yksi mieliharrastukseni jo nuoruudestani lähtien; nykyään pelailen etupäässä netissä, josta löytyykin pelikavereita ympäri maailmaa. Jalkapalloa tykkään seurata. Koirista olen aina pitänyt, meillä on ollut kaksi rotikkaa, jotka olivat seuranamme ja ilonamme 25 vuoden ajan. Tähtitiede on aina kiinnostanut. Pyrin pitämään kehoani kohtuullisessa kunnossa liikunnan avulla ja pidän myös lukemisesta. Osaan kyllä töppäilläkin.

Koulutukseltani olen fil. kand. ja mielenkiintoisen työelämäni olen pääosin “viettänyt” tietojenkäsittelyn ja tilastollisten palveluiden parissä.

Jos ole kiinostunut vaihtamaan ajatuksia näistä asioista, niin ota vaan rohkesti yhteyttä.

 

Total Page Visits: 43 - Today Page Visits: 1
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Ota yhteyttä